Tommy Riekerk

Team Huplakee in actie tegen alvleesklierkanker..van levensbelang

( Member of team: Huplakee )

In het plotselinge ziekteproces van mijn lieve schoonvader (pa Henk) heb ik ervaren dat alvleesklierkanker een enorm destructief, snel en 'slopend' proces is. Zoals Deltaplan aangeeft is alvleesklierkanker een van de meest dodelijke vormen van kanker. Het verlies van je geliefde is enorm hard! Als wij kunnen bijdragen aan het verbeteren van onderzoeken zodat de ziekte beter behandeld kan worden, heeft het vaak een enorme impact op de kwaliteit van leven en is het van grote betekenis voor de persoon zelf en alle geliefde mensen om diegene heen. Hiervoor wil team, 'Huplakee', zoals mijn schoonvader altijd zo mooi zei wanneer er actie nodig was, zich voor inzetten. Dit doen wij door als team mee te lopen aan de 10km en willen wij zoveel mogelijk geld binnenhalen voor Deltaplan. 


'Een hoopvolle strijd, met steeds meer fantastische instrumenten en manieren om ziekten eerder op te sporen. Alleen samen maken we oplossingen mogelijk'.Medestrijder worden? Wil je mij/ ons helpen? Met een donatie steun je mijn actie en het werk van het Deltaplan Alvleesklierkanker. Elke bijdrage telt!

Ook namens onze medestrijders!

Trots op Team Huplakee en initiator, lieve dochter van onze geliefde Henk, Nathalie ❤️

Tommy

08/08/2023
03:26

Frank

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.