Frank Köhler

Kom in actie tegen alvleesklierkanker

( Member of team: Patiëntenplatform Living With Hope )

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Per jaar overlijden er ruim 2.800 Nederlanders aan deze ziekte. Na de diagnose heb je een schrikbarend slechte prognose: na 5 jaar is slechts 9% van de patiënten nog in leven. Als de ziekte behandeld kan worden, heeft het vaak een enorme impact op de kwaliteit van leven. Met deze patiënten strijden wij voor betere behandelingen en een grotere kans op overleven.
Een hoopvolle strijd, met steeds meer fantastische instrumenten en manieren om ziekten eerder op te sporen. Alleen samen maken we oplossingen mogelijk.

Wil je mij helpen? Met een donatie steun je mijn actie en het werk van het Deltaplan Alvleesklierkanker. Elke bijdrage telt!

19/05/2023
22:44

Anonymous

View all

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.