Esther Aarts Huijbregts

ik ga weer fietsen voor dit goede doel

( Member of team: Lady's van Etten )

Vorig jaar mee mogen fietsen op deze bijzondere dag ,150 kilometer gefietst met een mooie groep mensen

Dit willen we dit jaar weer gaan presteren op 8 july 2023

Ik heb dit doel omdat mijn vader in 2019 aan deze verschrikkelijke ziekte is overleden na een kort ziektebed

Alle donaties zijn welkom en worden goed besteed .

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Per jaar overlijden er ruim 2.800 Nederlanders aan deze ziekte.De diagnose is zo goed als een doodvonnis vanwege de schrikbarend slechte prognose; na 5 jaar is slechts 9% van de patiënten nog in leven. Als de ziekte behandeld kan worden heeft het vaak een enorme impact op de kwaliteit van leven. Voor deze patiënten strijden wij.
Een hoopvolle strijd, met steeds meer fantastische instrumenten en manieren om ziekten eerder op te sporen. Alleen samen maken we oplossingen mogelijk.

Medestrijder worden? Wil je mij helpen? Met een donatie steun je mijn actie en het werk van het Deltaplan Alvleesklierkanker. Elke bijdrage telt!

06/06/2023
09:10

Anonymous

View all

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.