Conny Otjens

Ik ga weer fietsen voor de strijd tegen alvleesklierkanker!

( Member of team: Lady's van Etten )

Vorig jaar ben ik de uitdaging aangegaan om samen te (st)rijden voor dit goede doel. Een prachtige dag beleefd en gesproken met team van artsen. Wat zijn zij goed bezig voor de strijd tegen deze vreselijke ziekte. Ik wil nogmaals mijn steentje bijdrage om geld in te zamelen voor meer onderzoek.
In 2006 ben ik mijn lieve schoonmoeder verloren aan deze vreselijke ziekte. Destijds waren er nauwelijks behandelingen tegen deze vorm van kanker. Gelukkig is er afgelopen jaren veel onderzoek gedaan en met resultaat. Maar onderzoek kost geld, veel geld!
Ik ga weer fietsen voor dit bijzondere doel.

Medestrijder worden? Wil je mij helpen? Met een donatie steun je mijn actie en het werk van het Deltaplan Alvleesklierkanker. Elke bijdrage telt!

07/07/2023
22:10

Anonymous

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.