Fietsen, wandelen of hardlopen voor meer onderzoek

Ben je er in 2024 weer bij? Ga naar de actiepagina van Deltaplan De Vecht 2024.

Op zaterdag 8 juli 2023 organiseren we Deltaplan De Vecht. Een mooie sportieve dag om geld in te zamelen voor onderzoek! Samen komen we in actie tegen alvleesklierkanker. Patiënten, naasten, nabestaanden. Maar ook artsen en onderzoekers.
Prof. dr. Marc Besselink is ook aanwezig. Als chirurg heeft hij dagelijks te maken met de impact van alvleesklierkanker.

Een mooie start
We starten en eindigen bij buitenplaats Op 't eiland (Nederhorst den Berg). En dat alleen is al een reden om mee te doen. Een verborgen parel aan de Vecht, met terras aan het water. Een plek om te genieten van een lunch, een lekker drankje en waar je na afloop heerlijk kunt relaxen. Er is die dag ook volop gelegenheid om in contact te komen met het patiëntenplatform, Living with Hope.

Wandelen, fietsen of hardlopen
Je kunt deze dag wandelen, fietsen of hardlopen. Kies een afstand die bij je past, samen met je vrienden, familie of partner.
– wandelen of hardlopen: 5, 10 of 20 kilometer
– fietsen: 50 of 100 kilometer (op welke fiets je maar wilt)

We starten de dag gezamenlijk en sluiten na afloop ook met elkaar af.
Verder doe je lekker mee in je eigen tempo. 

Bekijk het menu voor meer informatie over de dag!

De inschrijving is gesloten. Doneren kan natuurlijk nog altijd!

 

Read more Read less

Create your fundraising page or join a team with friends, co-workers, your sports team or class mates. Take a look at these inspiring examples.

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.